211.10.10.100
απολυμάνσεις-απεντομώσεις
απολυμάνσεις-απεντομώσεις
μυρμήγκια
λεπιδόπτερα
κατσαρίδες
ποντίκια
κουνούπια
απώθηση
ψύλλοι-κοριοί
μικροβιοκτονία

H Clemic Services Α.Ε δραστηριοποιείται στην διαχείριση και συντήρηση κτιρίων, με συνεχή παρουσία 35 ετών. Απασχολεί περίπου 200 υπαλλήλους και συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων. Με τη σύγχρονη οργάνωση της, με εξειδικευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, εξυπηρετεί με αμεσότητα και επαγγελματισμό, αριθμώντας άνω των 50.000 πελατών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους) δίνοντας υπεύθυνες λύσεις σε όλες τις ανάγκες τους.

Οι επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων της Clemic Services A.E υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού γεωπόνων, χημικών, βιολόγων και εντομολόγων αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε κάθε λογής πρόβλημα με έντομα, τρωκτικά κά. Επισκεφθείτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Με σύμμαχο την μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και την εμπιστοσύνη χιλιάδων διαχειριστών συνεχίζεται η δυναμική πορεία του Ομίλου Clemic ο οποίος επεκτείνει αμείωτα τις δραστηριότητές του και πρωτοπορεί. Ο Όμιλος Clemic ξεκίνησε το 1982, ως οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία Clemic Oil και σε χρονικό διάστημα μιας 15ετίας κατάφερε, αντιμετωπίζοντας χιλιάδες προβλήματα, να καθιερωθεί και να εδραιωθεί, με μεγάλη επιτυχία, στη γεωγραφική κυρίως περιοχή των Βορείων Προαστίων, του Νομού Αττικής. Στη συνέχεια, το έτος 1995, δημιουργήθηκαν δύο νέες Εταιρίες, η Clemic Services Ε.Π.Ε. (Εταιρία εξυπηρέτησης κτιρίων) και η SuperOil Ε.Π.Ε. (Εταιρία εμπορίας πετρελαιοειδών), με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και βυτιοφόρα, πάντα κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Clemic. To έτος 2005 οι Εταιρίες μετατρέπονται σε Α.Ε., ακολουθώντας τις προκλήσεις των καιρών και τις αλλαγές, που επιβάλλονται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλου του Ομίλου. Οι επενδύσεις συνεχίζονται σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ιδρύονται, η Γαία Τεχνική Α.Ε. και τα νέα τμήματα της Clemic Services A.E., City Real Estate - Διαχείριση ακίνητης περιουσίας και toktirio.gr - online, υπηρεσίες, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του διαχειριστή, με επαγγελματισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξειδίκευση και συνέπεια. Με γνώμονα και σύμμαχο την καινοτομία, τη σκληρή δουλειά, την αγαστή συνεργασία του Προσωπικού μας, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την αμέριστη επαγγελματική προσφορά των συμβούλων μας, τη συνεχή και μακροχρόνια εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο μας, τα συγκριτικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων διαχειριστών ή ιδιωτών, συνεχίζουμε τη δυναμική και απρόσκοπτη πορεία του Ομίλου Clemic, που με εμπειρία πάνω από 35 έτη πλέον, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ομίλους του είδους του, με όραμα, μέλλον και προοπτική. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.clemic.gr . Ο όμιλος Clemic είναι ελληνικών συμφερόντων.

 

 

 

 

απολυμάνσεις-απεντομώσεις
απολυμάνσεις-απεντομώσεις

Διαβάστε εδώ

Please wait...