211.10.10.100
κατσαρίδες

απεντόμωση: κατσαρίδες

κατσαρίδες
κατσαρίδες
Γενικά

Τα πιο συχνά απαντώμενα είδη είναι: η Ανατολική κατσαρίδα (Blatta orientalis), η Αμερικανική κατσαρίδα (Periplaneta americana), η Κατσαρίδα με καστανές ταινίες (Supella longipalpa) και η Γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica). Οι ανεπιθύμητοι αυτοί επισκέπτες σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού, καθώς μπορούμε να πούμε πως πραγματικά είναι η εποχή τους! Οι κατσαρίδες έχουν ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό αναπαραγωγής.
Ο κύκλος ζωής των κατσαρίδων διαρκεί περίπου 170 ημέρες υπό ευνοϊκές συνθήκες και οι θηλυκές κατσαρίδες παράγουν συνήθως κάψουλες με 20-40 αυγά κάθε 2-3 εβδομάδες, μπορούν να παραχθούν 3-4 γενιές κατσαρίδων ετησίως και ο πληθυσμός τους να αυξηθεί κατά 27 φορές μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ανθεκτικότητα και η παρουσία τους, καθιστά απαραίτητη την άμεση αντιμετώπιση τους έτσι ώστε να εξασφαλισθεί, πως ο πληθυσμός τους θα περιοριστεί σημαντικά και σταδιακά θα εξαλειφθεί ώστε να μην προξενηθούν περεταίρω εστίες.

 

Εφαρμογή

Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κατσαρίδες, το ειδικό συνεργείο απολυμάνσεων και απεντομώσεων της Clemic Services, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τα κατάλληλα σκευάσματα, θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Αναλόγως την έκταση του φαινομένου, τους χώρους εμφάνισης συνιστάται ανάλογη περιοδικότητα της απεντόμωσης, για την αποτελεσματικότερη έως μόνιμη αντιμετώπιση των κατσαρίδων. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Σε περίπτωση επανεμφάνισης των κατσαρίδων, μετά το πέρας των εργασιών και παρά την συμφωνηθέντα τήρηση της περιοδικής επανάληψης των εφαρμογών, η Clemic Services αναλαμβάνει την άνευ χρέωσης εφαρμογή απομάκρυνσή τους.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO και HACCP.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως  όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση στην αντιμετώπιση εμφάνισης κατσαρίδων, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε:

-Μονοκατοικίες
-Πολυκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Καταστήματα
-Επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων και ποτών
(υπεραγορές τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, πρατήρια
κατεψυγμένων τροφίμων, καταστήματα ξηρών καρπών – κάβες, κλπ).
-Επιχειρήσεις Παρασκευής Φαγητού (εργαστήρια τροφίμων και ποτών, αρτοποιεία,
ζαχαροπλαστεία).
-Χώρους Εστίασης (εστιατόρια, ψητοπωλεία, κυλικεία).
-Χώρους Εκδηλώσεων και Κέντρα Διασκέδασης.
-Χώρους Παραλαβής και Αποθήκευσης Πρώτων Υλών Τροφίμων.
-Χώρους Αποθήκευσης ή Συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
-Φαρμακοβιομηχανίες, Επιχειρήσεις Μεταφορών, Ναυτιλιακές, κλπ.

 

Πληροφορίες

Για την απεντόμωση του χώρου σας ή περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Τηλ.: 211 10 10 100

Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

κατσαρίδες

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Είμαι δικηγόρος και έχω το γραφείο μου σε κτιριακό συγκρότημα επαγγελματικών γραφείων. Τα γραφεία μας, διαθέτουν κοινόχρηστες τουαλέτες που βλέπουν στον φωταγωγό. ‘Oπως αντιλαμβάνεστε οι πιο πολλοί, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με κατσαρίδες. Η συνεργασία μας με την εταιρία Clemic Services είναι άριστη, καθώς διαπίστωσα ότι τα συνεργεία τους συνοδεύονται πάντα από επιστημονικό σύμβουλο, πλήρως καταρτισμένο στο αντικείμενο της απεντόμωσης και της απολύμανσης. Όλες οι προληπτικές και κατασταλτικές εφαρμογές εντόμων καθώς και οι αντιμικροβιακές εφαρμογές τους, απέναντι σε βιολογικούς και χημικούς κινδύνους ήταν άριστες. Αισθάνομαι σιγουριά για μένα και τους πελάτες μου ότι δεν θα βρεθούμε ποτέ ξανά αντιμέτωποι, με την αηδιαστική αυτή εικόνα…

Μιχάλης Φ. – Δικηγόρος

Εξαιρετική συνεργασία, άψογο service και το κυριότερο με πολύ καλές τιμές! Ειδικά το πακέτο απεντόμωσης της Clemic, το θεωρώ αποτελεσματικό και οικονομικότατο!

Βασιλική Κ. – διαχειρίστρια πολυκατοικίας

Μένω στον πρώτο όροφο, τριώροφης πολυκατοικίας στην Αθήνα… Προληπτικά κλείνω ραντεβού στις αρχές του καλοκαιριού για να κάνω απεντόμωση, ώστε να αποφύγω το αηδιαστικό θέαμα εισβολής των κατσαρίδων και τον ανατριχιαστικό ήχο τους… Ως ένοικος παλαιάς πολυκατοικίας, ήμουν αναγκασμένη να συνεργαστώ με μία αξιόπιστη εταιρία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους εφαρμογές. Μετά από έρευνα αγοράς διαπίστωσα ότι τα συνεργεία της Clemic Services ήταν τα πιο αποτελεσματικά και τα πιο οικονομικά.  Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Σοφία Χ. – ένοικος διαμερίσματος

Είναι γνωστό σε όλους ότι τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης και όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, κάνουν την εμφάνισή τους οι κατσαρίδες… Μένω σε μονοκατοικία και δεν σας κρύβω ότι ενοχλούμαι πολύ από την παρουσία τους, ειδικά στον χώρο της κουζίνας. Η άμεση ανταπόκριση του συνεργείου της Clemic Services, σε συνδυασμό με τις οικονομικές τους τιμές, αποδείχθηκε η καλύτερη λύση για μία συνεργασία που είμαι βέβαιος θα κρατήσει για πάντα!

Κώστας Α. – ιδιοκτήτης μονοκατοικίας

κατσαρίδες

Διαβάστε εδώ

Please wait...