211.10.10.100
ψύλλοι - κοριοί

απεντόμωση: ψύλλοι-κοριοί

ψύλλοι - κοριοί
ψύλλοι - κοριοί
Γενικά

Τα αιμομυζητικά εκτοπαράσιτα (ψύλλοι, κοριοί) που προσβάλλουν τον άνθρωπο, μπορούν να είναι ικανά για τη μετάδοση παρασιτικών νοσημάτων, αν και στην Ελλάδα η παρουσία του και η υγειονομική τους σημασία είναι περιορισμένη σε σχέση με το παρελθόν, γεγονός που οφείλεται στις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής.
Οι ψύλλοι είναι εξωτερικά παράσιτα που τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών και πτηνών. Έχουν μεγάλη ικανότητα αλμάτων λόγω της ιδιόμορφης κατασκευής των πίσω ποδιών τους. Επειδή μεταδίδουν ασθένειες, είναι πολύ επικίνδυνα έντομα. Το τσίμπημα από ψύλλους προκαλεί έντονο κνησμό και η επικινδυνότητα του οφείλεται στο ότι αποτελούν ενδιάμεσους ξενιστές για πολλά παράσιτα και έτσι μπορεί να διευκολύνουν στην εξάπλωση επιδημιών.
Οι ψύλλοι χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής καθώς και την επιμονή τους, γεγονός που τους καθιστά δύσκολη την καταπολέμησή τους.

Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα επίπεδα, ωοειδή και έχουν καφεκόκκινο χρώμα.
Οι θυληκοί κοριοί γεννούν 5-7 αυγά την ημέρα και 200-500 κατά την διάρκεια της ζωής τους και πάντα σε προστατευμένη θέση (στρώμα ραφές, ρωγμές στα ελατήρια κλπ.). Γενικά οι κοριοί συνηθίζουν να βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού μας όπως σε στρώματα, χαλιά, πατάκια, εσοχές και οπές στους τοίχους και το πάτωμα και σε σημεία όπως τα σοβατεπί και σε αρμούς από πλακάκια η ξύλινα παρκέ.

Εφαρμογή

Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κοριούς ή ψύλλους, το ειδικό συνεργείο απολυμάνσεων και απεντομώσεων της Clemic Services, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τα κατάλληλα σκευάσματα, θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Αναλόγως την έκταση του φαινομένου, τους χώρους εμφάνισης συνιστάται η ανάλογη περιοδικότητα της απεντόμωσης, για την αποτελεσματικότερη έως μόνιμη αντιμετώπιση τους. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την βιολογική ή χημική παράμετρο που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Σε περίπτωση επανεμφάνισης των ψύλλων-κοριών, μετά το πέρας των εργασιών και παρά την συμφωνηθέντα τήρηση της περιοδικής επανάληψης των εφαρμογών, η Clemic Services αναλαμβάνει την άνευ χρέωσης εφαρμογή απομάκρυνσή τους.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως  όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση στην αντιμετώπιση εμφάνισης ψύλλων-κοριών, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε:
-Μονοκατοικίες
-Πολυκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Ξενοχειακές μονάδες

Πληροφορίες

Για την απεντόμωση από ψύλλους ή κοριούς ή περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Τηλ.: 211 10 10 100
Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

ψύλλοι - κοριοί

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Αν έχετε κατοικίδιο κάποια στιγμή στη ζωή σας πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των ψύλλων. Εγώ είδα ψύλλους για πρώτη φορά στον τέταρτο χρόνο που είχα το γάτο μου. Την ύπαρξή τους την ένιωσα για τα καλά, γιατί με τσιμπάνε στα πόδια.  Δε πονάει, δε φαγουρίζει αλλά είναι ενοχλητικό και σου αφήνει κάτι κόκκινα σημαδάκια στο σημείο του τσιμπήματος. Παρά το γεγονός ότι καθάρισα όσο μπορούσα την πιθανή εστία, δεν έγιναν πολλά πράγματα. Έτσι λοιπόν ειδοποίησα τους ειδικούς. Η Clemic μου βρήκε την λύση! όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, μου παραδόθηκαν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφάλεια της εφαρμογής. Το αποτέλεσμα, άριστο!

Άρτεμις Δ. – ιδιοκτήτρια διαμερίσματος

Με αφορμή την έναρξη της θερινής σεζόν και για προληπτικούς λόγους σας συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία με το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας Clemic. Δεν αρκούνται στην εφαρμογή, υπό την επίβλεψη ειδικού επιστήμονα γεωπόνου αλλά παρέχουν και οδηγίες για την καταπολέμηση τους, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα η αντιμετώπιση του εποχιακού αυτού προβλήματος. Πόσο μάλλον σε όλους εσάς που έχετε στο σπίτι σας σκύλο ή όποιο άλλο κατοικίδιο… Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και από τιμές… απ’ τις καλύτερες της αγοράς!

Οδυσσέας Σ. – ελεύθερος απαγγελματίας

Το τι είχα τραβήξει πέρυσι με τους ψύλλους δεν λέγεται!!! Για 2 εβδομάδες έβγαζα τα πάντα έξω στον ήλιο γιατί υποτίθεται πως έτσι φεύγουν οι ψύλλοι. Το βράδυ όμως πάλι τα ίδια… μας γάζωναν οικογενειακώς. Τελικά η λύση ήρθε όταν επικοινώνησα με την Clemic Services.  Ψέκασαν παντού! Στις γωνίες, πίσω & κάτω από κρεβάτια, κάτω από τους καναπέδες… παντού!!!  Από τότε σώθηκα, εγώ και η οικογένειά μου! Σας ευχαριστώ πολύ!

Μαρίνα Ζ. – ιδιοκτήτρια διαμερίσματος

Το ότι ο στρώμα μου θα έπιανε κοριούς ποτέ δεν το πίστευα. Την ύπαρξή τους την είχα γνωρίσει στο στρατό, που κένταγαν τους συναδέλφους μου… Δεν αέριζα το σπίτι αρκετά και την πάτησα… Βρήκα στο διαδίκτυο την εταιρία Clemic και επικοινώνησα μαζί τους, ώστε να κλείσω ραντεβού. Όταν ήρθαν, κατάλαβα αμέσως ότι είχα λύσει το πρόβλημα! Με πολύ στοχευμένες κινήσεις και απόλυτη αμεσότητα, “καθάρισαν” την υπόθεση ¨κοριός”. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και για την δράση τους, αλλά και για τις extra συμβουλές που μου έδωσαν, ώστε να μην το ξαναζήσω! Είναι πολύ καλοί!

Διονύσης Π. – ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας

ψύλλοι - κοριοί

Διαβάστε εδώ

Please wait...