211.10.10.100
Μικροβιοκτονία

απολύμανση

Μικροβιοκτονία
Μικροβιοκτονία
Γενικά

Η απολύμανση αποτελεί την κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία. Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά εγκερκιμένα από τον Ε.O.Φ. για την απολύμανση και απόσμηση χώρων, επεξεργασίας τροφίμων, σχολείων νοσοκομείων, γυμναστηρίων, ξενοδοχείων.

Εφαρμογή

Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα, το ειδικό συνεργείο μικροβιοκτονίας της Clemic Services, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τα κατάλληλα σκευάσματα, εφαρμόζει αποτελεσματικά προγράμματα απολύμανσης.
Αναλόγως την συχνότητα χρήσης των χώρων, των οικιακών ή επαγγελματικών μηχανημάτων, συνιστάται η ανάλογη περιοδικότητα της εφαρμογής. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την βιολογική ή χημική παράμετρο που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Πραγματοποιούμε καθολικές (σε όλη την προσβεβλημένη επιφάνεια ή χώρο) και επι μέρους (τοπικές) εφαρμογές, με σκευάσματα και μεθόδους υγειονομικής σημασίας που έχουν αποκλειστικά απολυμαντική  αντισηπτική δράση, με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δραστικότητας.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO και HACCP.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απολύμανσης παραδίδεται ανάλογο πιστοποιητικό, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση
στον καθαρισμό – απολύμανση μηχανημάτων, επιφανειών και σκευών οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης, χώρων υγειονομικής σημασίας σε:
-Μονοκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Καταστήματα
-Σχολεία
-Παιδικοί σταθμοί
-Νοσοκομεία
-Χώροι ομαδικής διαβίωσης
-Επιχειρήσεις παντώς τύπου

Πληροφορίες

Για την απολύμανση του χώρου σας ή περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Τηλ.: 211 10 10 100
Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

Μικροβιοκτονία

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Όταν μπήκα στο σπίτι αυτό σαν αγοραστής, αντίκρισα  ένα πολύ επιβαρυμένο χώρο και κατόπιν συμβουλής της γυναίκας μου  προχωρήσαμε αρχικά σε μικροβιοκτονία, απεντόμωση και καθαριότητα του διαμερίσματος και στη συνέχεια των κοινοχρήστων χώρων του δυόροφου ακινήτου με σκοπό να αποσυμφορηθεί ο χώρος και να διασφαλιστεί η υγιεινή όλων μας. Η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων φυσικά, δεν μπορούσε να γίνει από εμάς και έτσι συνεργάστηκα με την Clemic. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι, όχι μόνο από την οργανωμένη δράση τους αλλά και από την σχολαστικότητα τους. Αποτελεί μία εταιρία υπόδειγμα, για τον επαγγελματισμό της!

Απόστολος Τ. – ιδιοκτήτης ακινήτου

Η καθημερινή χρήση όλων των μηχανημάτων της βιοτεχνικής μονάδας συσκευασίας τροφίμων, με απαιτητικούς ρυθμούς εργασίας δεν μας έδινε τον απαραίτητο χρόνο ώστε το προσωπικό να ελέγχει και την καθαριότητα του χώρου. Απευθυνθήκαμε στην εταιρία Clemic Services και της αναθέσαμε σε ένα συνολικό πακέτο τις εφαρμογές, που απαιτούμε για τον άριστο μικροβιολογικό καθαρισμό της μονάδας παραγωγής, καθώς και άλλες εφαρμογές. Είναι σημαντικό ν’ αναφέρουμε ότι ανταποκρίνονται με το παραπάνω, στα υψηλά standards της λειτουργίας μας! Και για τον λόγο αυτό άλλωστε τους θεωρούμε συνεργάτες μας.

Χρήστος Β. – διευθυντής εμπορικού τμήματος

Σε χώρους όπως στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχω την τιμή να διευθύνω, τόσο η ευθύνη που έχουμε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των μαθητών που φιλοξενούμε, μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η συνεργασία μας με την εταιρία Clemic Services είναι άριστη, καθώς διαπίστωσα ότι τα συνεργεία τους συνοδεύονται πάντα από επιστημονικό σύμβουλο, πλήρως καταρτισμένο στο αντικείμενο της απεντόμωσης και της απολύμανσης. Όλες οι προληπτικές και κατασταλτικές εφαρμογές εντόμων καθώς και οι αντιμικροβιακές εφαρμογές τους, απέναντι σε βιολογικούς και χημικούς κινδύνους ήταν άριστες.

Αλέξανδρος Π. – διευθυντής εκπαιδευτικού ιδρύματος

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ανήκω στο δυναμικό της εταιρίας. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι εντάχθηκα σ’ ένα περιβάλλον, που δίνει το καλύτερό της εαυτό, στην παροχή των υπηρεσιών της. Άριστος εξοπλισμός, καθημερινό οργανόγραμμα εργασιών και το κυριότερο από όλα είναι, ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα νέων εφαρμογών, με χρήση νέων σκευασμάτων και υλικών μικροβιοκτονίας. Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της Clemic.

Τάκης Μ. – εργαζόμενος Clemic Services

Μικροβιοκτονία

Διαβάστε εδώ

Please wait...