211.10.10.100

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ο ιστότοπος www.clemicservice.gr έχει δημιουργηθεί από την εταιρία με
διακριτικό τίτλο Clemic Services A.E. με σκοπό την παροχή πληροφοριών, την
πώληση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών για τους επισκέπτες/ χρήστες της
Ιστοσελίδας. Με την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας αποδέχεστε τους όρους
χρήσης, που ακολουθούν, και δεσμεύεστε ότι θα κάνετε χρήση του Ιστοτόπου
μας και των ιστοσελίδων, που τον αποτελούν, όπως οι όροι αυτοί ορίζουν.
Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη δέσμευση από τους παρακάτω όρους
χρήσης, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας και να
χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών
της παρούσας ιστοσελίδας διέπεται από τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου
(Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων
προσωπικού χαρακτήρα όπως τροποποιημένος /συμπληρωμένος ισχύει). Τα
προσωπικά δεδομένα τα οποία δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στην παρούσα
ιστοσελίδα, χρησιμοποιούνται για την διασφάλιση της λειτουργίας των
εμπορικών συναλλαγών (αποστολή newsletters, υποβολή παραγγελιών, έκδοση
παραστατικών, αποστολή προϊόντων κ.λ.π.). Επίσης, υπό τις προϋποθέσεις που
θέτει ο νόμος (π.χ. απόκτηση στοιχείων επικοινωνίας στα πλαίσια νόμιμης
προηγούμενης συναλλαγής, προηγούμενη συναίνεση), η Εταιρεία δύναται να
χρησιμοποιεί η ίδια ή / και να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους
για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών, την έρευνα αγοράς
ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα, και την προώθηση από απόσταση προϊόντων ή
υπηρεσιών. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί ηλεκτρονικά μέσω της διαχείρισης
του Λογαριασμού του, ή σε επικοινωνία με Εταιρεία μας, να διασταυρώσει την
ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την
διαγραφή του.

Cookies
Ο Ιστότοπος μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών
χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία
κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν
λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του.
Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/ χρήστη όσον
αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του
Ιστότοπου, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι
περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να
περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο
επισκέπτης/ χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα,
τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους.
Ο χρήστης του Ιστότοπου μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση
στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο, ώστε είτε να τον
προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε να
μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε
περίπτωση που ο χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν
επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει
περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
H Clemic Services A.E. δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και
την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της όσον
αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή
τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια
ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Η Clemic
Services A.E. δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή / και αναληθή
στοιχεία που αφορούν τα εμπορεύματα προμηθευτών της και περιέχονται στην
ιστοσελίδα. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους
προμηθευτές της.

CAPTCHA

Διαβάστε εδώ

Please wait...