211.10.10.100
μυρμήγκια

απεντόμωση: μυρμήγκια

μυρμήγκια
μυρμήγκια
Γενικά

Τα μυρμήγκια ευημερούν σχεδόν σε όλα τα οικοσυστήματα, και αποτελούν ίσως και το 15-25% της βιομάζας των ζώων της ξηράς. Χρειάζονται θερμό περιβάλλον για επιβίωση και αναπαραγωγή και τρέφονται κυρίως από αποσυντιθέμενα τρόφιμα με αποτέλεσμα να φέρουν επιβλαβή μικρόβια. Η μέση υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

 

Εφαρμογή

Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με μυρμήγκια, το ειδικό συνεργείο απολυμάνσεων και απεντομώσεων της Clemic Services, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τα κατάλληλα σκευάσματα, θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Αναλόγως την έκταση του φαινομένου, τους χώρους εμφάνισης συνιστάται ανάλογη περιοδικότητα της απεντόμωσης, για την αποτελεσματικότερη έως μόνιμη αντιμετώπιση των μυρμηγκιών. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Σε περίπτωση επανεμφάνισης των μυρμηγκιών, μετά το πέρας των εργασιών και παρά την συμφωνηθέντα τήρηση της περιοδικής επανάληψης των εφαρμογών, η Clemic Services αναλαμβάνει την άνευ χρέωσης εφαρμογή απομάκρυνσή τους.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO και HACCP.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως  όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση στην αντιμετώπιση εμφάνισης μυρμηγκιών, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απεντόμωση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε:

-Μονοκατοικίες
-Πολυκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Καταστήματα
-Επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων και ποτών
(υπεραγορές τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, πρατήρια
κατεψυγμένων τροφίμων, καταστήματα ξηρών καρπών – κάβες, κλπ).
-Επιχειρήσεις Παρασκευής Φαγητού (εργαστήρια τροφίμων και ποτών, αρτοποιεία,
ζαχαροπλαστεία).
-Χώρους Εστίασης (εστιατόρια, ψητοπωλεία, κυλικεία).
-Χώρους Εκδηλώσεων και Κέντρα Διασκέδασης.
-Χώρους Παραλαβής και Αποθήκευσης Πρώτων Υλών Τροφίμων.
-Χώρους Αποθήκευσης ή Συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
-Φαρμακοβιομηχανίες, Επιχειρήσεις Μεταφορών, Ναυτιλιακές, κλπ.

 

Πληροφορίες

Για την απεντόμωση του χώρου σας ή περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Τηλ.: 211 10 10 100

Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

μυρμήγκια

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Η απεντόμωση στις μέρες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε πολυκατοικία υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού όλα τα έντομα μεταφέρουν ιούς, μύκητες και βακτήρια τα οποία είναι υπεύθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η απεντόμωση από την Clemic Services, δεν είναι πάντα ο ίδιος αλλά ποικίλλει και εξαρτάται κάθε φορά από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε αλλά και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση, η άμεση εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας καθώς και ο απόλυτος επαγγελματισμός τους. Στο πέρας των εργασιών μου παραδόθηκαν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφάλεια της εφαρμογής. Το αποτέλεσμα, άριστο! Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Βασιλική Κ. – διαχειρίστρια πολυκατοικίας

Μένω στον πρώτο όροφο, πολυκατοικίας στα Β.προάστια… Το παράθυρο της κουζίνας μου βλέπει στον κήπο της πολυκατοικίας και σχεδόν κάθε χρόνο, προληπτικά κλείνω ραντεβού στις αρχές του καλοκαιριού για να κάνω απεντόμωση ώστε να αποφύγω το αηδιαστικό θέαμα εισβολής μυρμηγκιών στον νεροχύτη της κουζίνας μου. Παρά το γεγονός, ότι η διαχείριση δεν δέχθηκε την συνολική απεντόμωση της πολυκατοικίας, ήμουν αναγκασμένη να συνεργαστώ με μία αξιόπιστη εταιρία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους εφαρμογές. Μετά από έρευνα αγοράς διαπίστωσα ότι τα συνεργεία της Clemic Services ήταν τα πιο αποτελεσματικά και τα πιο οικονομικά. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα την συνεργασία μαζί τους.

Κατερίνα Π. – ένοικος διαμερίσματος

Είναι γνωστό σε όλους ότι τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης και όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, κάνουν την εμφάνισή τους τα μυρμήγκια… Μένω σε μονοκατοικία και δεν σας κρύβω ότι ενοχλούμαι πολύ από την παρουσία τους, ειδικά στον χώρο της κουζίνας. Η άμεση ανταπόκριση του συνεργείου της Clemic Services, σε συνδυασμό με τις οικονομικές τους τιμές, αποδείχθηκε η καλύτερη λύση για μία συνεργασία που είμαι βέβαιος θα κρατήσει για πάντα!

Κωνσταντίνος Β. – ιδιοκτήτης μονοκατοικίας

Σε χώρους όπως στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχω την τιμή να διευθύνω, τόσο η ευθύνη που έχουμε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των μαθητών που φιλοξενούμε, μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η συνεργασία μας με την εταιρία Clemic Services είναι άριστη, καθώς διαπίστωσα ότι τα συνεργεία τους συνοδεύονται πάντα από επιστημονικό σύμβουλο, πλήρως καταρτισμένο στο αντικείμενο της απεντόμωσης και της απολύμανσης. Όλες οι προληπτικές και κατασταλτικές εφαρμογές εντόμων καθώς και οι αντιμικροβιακές εφαρμογές τους, απέναντι σε βιολογικούς και χημικούς κινδύνους ήταν άριστες.

Αλέξανδρος Π. – διευθυντής εκπαιδευτικού ιδρύματος

μυρμήγκια

Διαβάστε εδώ

Please wait...