211.10.10.100
οnline κοινόχρηστα

online κοινόχρηστα: διαδικτυακή εφαρμογή

online κοινόχρηστα

online κοινόχρηστα: διαδικτυακή εφαρμογή

online κοινόχρηστα
online κοινόχρηστα
online κοινόχρηστα
online κοινόχρηστα
online κοινόχρηστα
Γενικά

Με την εφαρμογή Online Κοινόχρηστα έχετε την δυνατότητα να εκτυπώστε τα κοινόχρηστα σας σε μέσα σε 5 λεπτά όποτε εσείς θελήσετε, ακόμα και σαββατοκύριακα και αργίες!
Έχετε την δυνατότητα να τα τυπώσετε σε λευκό χαρτί ή σε προτυπωμένο χαρτί που σας προμηθεύουμε εμείς.

Εφαρμογή

Η νέα υπηρεσία του Ομίλου Clemic είναι γεγονός. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας υπολογιστής, ένας εκτυπωτής, να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας και να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα.

 • Εισαγωγή των εξόδων σας στο online σύστημα μας
 • Εισαγωγή των ωρών θέρμανσης
 • Έλεγχος της συγκεντρωτικής κατάστασης
 • Εκτύπωση συγκεντρωτικής κατάστασης και ειδοποιητηρίων σε ειδικό προτυπωμένο χαρτί που σας έχουμε προμηθεύσει εμείς για όλο το έτος, στον εκτυπωτή του σπιτιού σας.

Το μόνο που απαιτείται είναι να μας αποστείλετε μια συγκεντρωτική κατάσταση από την εταιρία που σας εκδίδει τώρα τα κοινόχρηστα ή τον πίνακα των χιλιοστών και συντελεστών θέρμανσης. Εφ’ εξής θα μπορείτε πραγματικά σε 5 λεπτά να έχετε τα κοινόχρηστα σας στο χώρο σας.

Πλεονεκτήματα υπηρεσίας
 • Δεν χρειάζεται να περιμένετε στο ακουστικό σας αρκετή ώρα, ειδικά τις μέρες αιχμής να δώσετε τα έξοδα σας.
 • Μειώνεται η πιθανότητα λάθους, καθώς δεν μεταφέρονται αριθμοί μέσω τηλεφώνου (αναριθμητισμοί κλπ)
 • Δεν χρειάζεται να περιμένετε δύο ίσως ή τρεις ημέρες για να τα παραλάβετε τα κοινόχρηστα σας.
 • Μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή στον υπολογιστή σας, ακόμα και μετά το ωράριο εργασίας της εταιρίας μας, Σαββατοκύριακα και Αργίες.
 • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανατρέξετε σε παρελθοντικές εκδόσεις κοινοχρήστων και να δείτε τα έξοδα της πολυκατοικίας σας ή να βασιστείτε σ’ αυτά για εκδώσετε τα κοινόχρηστα του μηνός.
 • Μπορείτε να δώσετε το δικαίωμα στους ενοίκους της πολυκατοικίας, να βλέπουν (ανάγνωση μόνο) τα έξοδα που έχουν καταχωρηθεί από τον εκάστοτε διαχειριστή, με διαφορετικό όνομα χρήστη και κωδικό από αυτόν του διαχειριστή.
 • Αν δεν έχετε πρόσβαση στο ιντερνέτ, για να μπείτε στο σύστημα των online πρόγραμμα κοινοχρήστων, για να εκδώσετε τα κοινόχρηστα σας, η Clemic Services A.E. σας προσφέρει δωρεάν κωδικούς πρόσβασης.
 • Έχετε άμεσα τις νέες αναβαθμίσεις της υπηρεσίας.
 • Μπορείτε να “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας τα έξοδα, οποιουδήποτε μήνα σε μορφή PDF ή EXCEL για να κρατάτε τα αρχεία και στον υπολογιστή σας.
 • Έχετε δωρεάν νομικές συμβουλές από το Νομικό Τμήμα της Clemic Services A.E.
 • Σας παρέχετε δωρεάν το μηνιαίο ενημερωτικό έντυπο της εταιρείας μας με συμβουλές, νέα και άρθρα που αφορούν την διαχείριση τις πολυκατοικίας.
 • Έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλές και άρθρα στην βάση δεδομένων της ιστοσελίδας μας στο www.toktirio.gr που είναι μόνο για τα μέλη τις υπηρεσίας των online-κοινοχρήστων.
Πληροφορίες

Για την διαδικτυακή εφαρμογή online κοινόχρηστα ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Τηλ.: 211 10 10 100

Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

online κοινόχρηστα

Online κοινόχρηστα: Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι τα online κοινόχρηστα;

Είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο διαδίκτυο η οποία σε 4 βήματα μπορείτε να υπολογίσει και να σας δώσει στην οθόνη σας το αποτέλεσμα του υπολογισμού των κοινόχρηστων εξόδων. Επίσης μπορείτε επί-τόπου να τυπώσετε συγκεντρωτική κατάσταση και ειδοποιητήρια στο εκτυπωτή σας σε απλό χαρτί. Και όλα αυτά σε 5′ λεπτά!

Απαιτεί ιδιάιτερες εγκαταστάσεις στον υπολογιστή μου;

Όχι! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της διαδικτυακής εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το USERNAME και PASSWORD που σας προμηθεύουμε εμείς, και ο υπολογιστής σας να έχει κάποιον περιηγητή διαδικτύου (π.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox κλπ)

Απαιτεί συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα;

Εφόσον πληρείτε τις παραπάνω προδιαγραφές όχι. Λειτουργεί εξίσου καλά σε windows, linux και Macintosh.

Απαιτεί ειδικό εκτυπωτή;

Δεν χρειάζεται ειδικός εκτυπωτής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορείτε να τυπώσετε σε σελίδες Α4 απλές σελίδες δηλαδή. Εμείς σας προμηθεύουμε με προτυπωμένο χαρτί σε Α4 που έχει το ειδοποιητήριο και τις δυο αποδείξεις (Ενοικιαστή και Ιδιοκτήτη). Το μόνο που τυπώνει ο εκτυπωτής σας είναι τα νούμερα, και τα μεταβλητά πεδία.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

Ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων και το που διαμένετε η υπηρεσία κοστίζει από 60 ευρώ ετησίως συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Ο χρόνος για 12 εκδόσεις κοινοχρήστων που θα χάσετε για να εκδώσετε τα κοινόχρηστα σας σε μια εταιρία που συνεννοήστε από τηλέφωνο είναι πολλαπλάσιος (αν αναλογιστείτε ότι πρέπει να περιμένετε στο τηλέφωνο να δώσετε τα έξοδα, ενδεχομένως να γίνει κάποιο λάθος, να περιμένετε στο σπίτι τουλάχιστον 2 μέρες να τα παραλάβατε κλπ) από τον χρόνο που θα κάνετε να τα περάσετε τα έξοδα στην online φόρμα και να πάρετε τα κοινόχρηστα σε 5 λεπτά αφού σιγουρευτείτε ότι στην οθόνη σας είναι σωστά.

Η εφαρμογή αυτή απευθείνεται σε άτομα, που έχουν μια βασική γνώση της τεχνολογίας, θέλουν να κερδίζουν περισσότερο χρόνο, και να αποφύγουν λάθη αναριθμητισμών, επανεκδόσεων κλπ που καθυστερούν την ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας. Επίσης μπορούν να βλέπουν την εικόνα της πολυκατοικίας, όλων των μηνών και επανεκτυπώνουν προηγούμενους μήνες όποτε το θελήσουν.

Μπορώ να εμπιστευτώ μια τόσο νέα εφαρμογή;

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τον ίδιο μηχανισμό που βγάζει κοινόχρηστα εδώ και 25 χρόνια σε χιλιάδες πολυκατοικίες στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση η οποία να μην μπορεί να τυπωθεί σωστά στο σύστημα μας.

Μπορώ να βασιστώ στη βοήθεια σας;

Φυσικά! Καταρχάς το σύστημα ως προς τα χιλιοστά κλπ, διαμορφώνεται την πρώτη φορά πριν χρησιμοποιήσετε το σύστημα και αυτό γίνεται αποκλειστικά από εμάς, με τις πληροφορίες που μας δίνεται εσείς. Τα πρώτα έξοδα τα περνάτε με την καθοδήγηση ενός δικού μας υπαλλήλου τηλεφωνικά, για να σιγουρευτούμε ότι η διαδικασία γίνεται σωστά και να μπορείτε και εσείς να έχετε μεγαλύτερη σιγουριά. Συνήθως, περνάμε τα έξοδα ενός προηγούμενου μήνα, για να σιγουρευτούμε και να τσεκάρουμε τους υπολογισμούς. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

online κοινόχρηστα

Διαβάστε εδώ

Please wait...