211.10.10.100
κουνούπια

απεντόμωση: κουνούπια

κουνούπια
Γενικά

Το φυσικό περιβάλλον των κουνουπιών ποικίλει από μεγάλες και συνήθως μόνιμες συγκεντρώσεις νερού όπως έλη, βάλτοι, αλλά και μικρότερες συγκεντρώσεις νερού όπως λιμνούλες, κήπους, ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου, αυλάκια, υπόνομοι κλπ. Οι επιπτώσεις από την δραστηριότητα των κουνουπιών είναι σε γενικές γραμμές η όχληση, ο κνησμός, οι δερματίτιδες (εξανθήματα, κ.α.) και οι αλλεργίες. Τα κουνούπια είναι φορείς και ενδιάμεσοι ξενιστές σοβαρών ασθενειών του ανθρώπου και των ζώων.

Εφαρμογή
Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κουνούπια, το ειδικό συνεργείο απολυμάνσεων και απεντομώσεων της Clemic Services, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τα κατάλληλα σκευάσματα, θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Αναλόγως την έκταση του φαινομένου, τους χώρους εμφάνισης συνιστάται η ανάλογη περιοδικότητα της απεντόμωσης, για την αποτελεσματικότερη έως μόνιμη αντιμετώπιση τους. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την βιολογική ή χημική παράμετρο ειδικών σκευασμάτων με βάση είδος βακίλου, που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Η Clemic Services, ανάλογα με την έκταση του φαινομένου χρησιμοποιεί ειδικούς νεφελοψεκαστήρες ή ειδικές εντομοπαγίδες για τον σταδιακό έλεγχό τους έως την οριστική απομάκρυνσή τους.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO.
Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση στην αντιμετώπιση εμφάνισης κουνουπιών, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε:
-Μονοκατοικίες
-Πολυκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Tηλ : 211 10 10 100
Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

κουνούπια

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Τα λιμνάζοντα νερά στο μπαλκόνι μου, αφενός από την κακή ρύση, αφετέρου από το καθημερινό πότισμα των λουλουδιών μου, αποτελούν τόπο έλξης των κουνουπιών. Την λύση μου την έδωσε, η συνεργασία μου με το συνεργείο απεντόμωσης της Clemic. Πέραν του άριστου αποτελέσματος που έχει κάθε φορά η εφαρμογή τους, ο υπεύθυνος μου έδωσε και πολύ χρήσιμες συμβουλές, ώστε να πάρω τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γιώργος Π. – ιδιοκτήτης κατοικίας

Εκμεταλευόμενη τις πολύ καλές προσφορές της Clemic, μπόρεσα επιτέλους να απαλλαγώ από τα κουνούπια και όλα τα άλλα έντομα, κάνοντας περιοδική απεντόμωση και γενική απολύμανση σε χώρους που παρά την σχολαστικότητά μου, για καθαριότητα και υγιεινή επέμεναν να μας ενοχλούν.  Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Αλίκη Μ. – ένοικος διαμερίσματος

Στην περιοχή που μένω, τα κουνούπια αποτελούν τους κατ’ εξοχήν επισκέπτες μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαριτολογώντας με τους γείτονες λέγαμε “ότι τέσσερα κουνούπια σηκώνουν τούβλο”… Ψάξαμε την αγορά και βρήκαμε στο πρόσωπο της Clemic Services, έναν αξιόπιστο συνεργάτη όπου με περιοδικές επισκέψεις και πρόγραμμα κατάφεραν να δώσουν τέλος στο εφιαλτικό αυτό θέμα. Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά.

Σπύρος Β. – ιδιοκτήτης μονοκατοικίας

κουνούπια

Διαβάστε εδώ

Please wait...