211.10.10.100
λεπιδόπτερα

απεντόμωση: λεπιδόπτερα

λεπιδόπτερα
λεπιδόπτερα
Γενικά

Τα λεπιδόπτερα αποτελούν μια πολυπληθή τάξη ολομετάβολων εντόμων. Οι πεταλόυδες αποτελούν μόνο ένα μέρος των λεπιδόπτερων αλλά σε μερικές χώρες τα λεπιδόπτερα ονομάζονται γενικά πεταλούδες. Τα λεπιδόπτερα οφείλουν το όνομά τους στα λέπια στις πτέρυγες τους. Οι προνύμφες (κάμπιες) των λεπιδόπτερων μπορούν να καταβροχθίσουν σε μια εβδομάδα προϊόν βάρους έως πολλαπλάσιου του βάρους τους. Προσβάλλουν ένα πλήθος ειδών αποθηκευμένων προϊόντων (π.χ. τα είδη του γένους Ephestia sp προσβάλλουν άλευρα, σπόρους δημητριακών, σύκα, σταφίδες, καπνό, κακάο) .
Οι σκώροι είναι ιπτάμενα έντομα που συνδέονται στενά με τις πεταλούδες. Υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Σε αντίθεση με τις πεταλούδες, οι σκώροι έχουν πιο γήινα απαλά χρώματα, καφέ, λευκό, γκρι ή μαύρο. Οι προνύμφες των σκώρων μοιάζουν με τριχωτά σκουλήκια. Το σώμα τους αποτελείται από το κεφάλι, τον θώρακα και την κοιλιά. Ένα συνηθισμένο είδος σκώρου που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας είναι ο κοινός σκώρος ρούχων. Έχει μικρό σώμα 6-8 χιλιοστών μήκος, και οι προνύμφες τρέφονται με υφάσματα και αφήνουν ακανόνιστου σχήματος τρύπες.

Εφαρμογή

Αν το σπίτι σας, ο κήπος σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα, το ειδικό συνεργείο απολυμάνσεων και απεντομώσεων της Clemic Services, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τα κατάλληλα σκευάσματα, θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Αναλόγως την έκταση του φαινομένου, τους χώρους εμφάνισης συνιστάται η ανάλογη περιοδικότητα της απεντόμωσης, για την αποτελεσματικότερη έως μόνιμη αντιμετώπιση τους. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την βιολογική ή χημική παράμετρο που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Πραγματοποιούμε καθολικούς (σε όλη την προσβεβλημένη επιφάνεια) υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO και HACCP. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, σας εξασφαλίζει πλήρη απαλλαγή χωρίς φθορές και με απόλυτη ασφάλεια.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση στην αντιμετώπιση εμφάνισης λεπιδόπτερων, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε:
-Μονοκατοικίες
-Πολυκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Καταστήματα
-Ξενοχειακές μονάδες
-Επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων και ποτών
(υπεραγορές τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, πρατήρια
κατεψυγμένων τροφίμων, καταστήματα ξηρών καρπών – κάβες, κλπ).
-Επιχειρήσεις Παρασκευής Φαγητού (εργαστήρια τροφίμων και ποτών, αρτοποιεία,
ζαχαροπλαστεία).
-Χώρους Εστίασης (εστιατόρια, ψητοπωλεία, κυλικεία).
-Χώρους Εκδηλώσεων και Κέντρα Διασκέδασης.
-Χώρους Παραλαβής και Αποθήκευσης Πρώτων Υλών Τροφίμων.
-Χώρους Αποθήκευσης ή Συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
-Φαρμακοβιομηχανίες, Επιχειρήσεις Μεταφορών, Ναυτιλιακές, κλπ.

Πληροφορίες

Για την απεντόμωση του χώρου σας ή περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Tηλ: 211 10 10 100

Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

λεπιδόπτερα

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Ούτε γνώριζα το πως ακριβώς λέγονται. ήρθε όμως εκείνη η στιγμή που το έμαθα για τα καλά! Διάφορα έντομα προσβάλουν τα δημητριακά, το αλεύρι, τα όσπρια, τους ξηρούς καρπούς, τον καπνό και παρόμοια προϊόντα. Μερικά από αυτά τα έντομα μπορεί να υπάρχουν αλλά να μην τα αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα. Η άμεση ανταπόκριση του συνεργείου της Clemic Services, σε συνδυασμό με τις οικονομικές τους τιμές, αποδείχθηκε η καλύτερη λύση και μία συνεργασία που είμαι βέβαιος θα κρατήσει για πάντα!

Γιώργος Α. – έμπορος

Η απεντόμωση στις μέρες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε εταιρία υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού όλα τα έντομα μεταφέρουν ιούς, μύκητες και βακτήρια τα οποία είναι υπεύθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η απεντόμωση από την Clemic Services, δεν είναι πάντα ο ίδιος αλλά ποικίλλει και εξαρτάται κάθε φορά από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε αλλά και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση, η άμεση εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας καθώς και ο απόλυτος επαγγελματισμός τους. Στο πέρας των εργασιών μου παραδόθηκαν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφάλεια της εφαρμογής. Το αποτέλεσμα, άριστο! Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Νικόλαος Γ. – ιατρός

Αποτελεσματικοί, έμπειροι και εξαιρετικοί επαγγελματίες!

Δήμητρα Ν. – ένοικος διαμερίσματος

λεπιδόπτερα

Διαβάστε εδώ

Please wait...