211.10.10.100

απώθηση: φιδιών, πτηνών κά

απώθηση ζώων
απώθηση ζώων
Γενικά

Στο αστικό περιβάλλον η παρουσία κυρίως περιστεριών και δεκαοχτούρων, αποτελεί πολλές φορές απειλή για την υγεία μας λόγω των τοξικών περιττωμάτων τους και των παράσιτων ξενιστών που μεταφέρουν. Τα περιστέρια φτιάχνουν φωλιές χρησιμοποιώντας ξερά κλαράκια σε δέντρα ή και σε οποιοδήποτε εσοχή κτιρίου. Εκεί αποθέτουν τα αυγά τους, τα οποία φροντίζουν και οι δύο γονείς. Κάθε χρόνο ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθούν ζημιές από τα περιστέρια τα οποία καταστρέφουν στέγες κτιρίων, ξύλινες, πέτρινες και σιδερένιες επιφάνειες. Επίσης καταστρέφουν πάνελς και την βαφή των αυτοκινήτων. Ο έλεγχος για την αποτροπή των περιστεριών, γίνεται με χρήση απωθητικών ακίδων, συρμάτινων ή διακριτικών πλαστικών πλεγμάτων, ειδικών απωθητικών σκευασμάτων ή συσκευών ήχων, ανάλογα με το χώρο και την ένταση προσβολής με γνώμονα και την αισθητική κάλυψη του χώρου.
Για την προστασία των χώρων σας από την εισβολή ψυχρόαιμων ερπετών, δημιουργούμε ζώνες ασφαλείας περιμετρικά του χώρου που θέλουμε να προστατεύσουμε, με χρήση ασφαλών και κατάλληλα απωθητικών σκευασμάτων οσμής ή άλλων που περιέχουν κοκκώδη μορφή. Για την απώθηση σαυρών χρησιμοποιούμε ειδικά απωθητικά σκευάσματα με προληπτική και κατασταλτική δράση.
Για τα ανεπιθύμητα τετράποδα (σκύλους και γάτες) γίνεται σχετική μελέτη χώρων, ώστε να χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλες εφαρμογές απώθησης είτε με εξειδικευμένα σκευάσματα βραδύας αποδέσμευσης είτε με συσκευές υπερήχων ή φωτός.

Εφαρμογές

Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα, το ειδικό συνεργείο της Clemic Services εφαρμόζει αποτελεσματικά προγράμματα και εξειδικευμένες εφαρμογές απώθησης. Αναλόγως την συχνότητα εμφάνισης στους χώρους (οικιακοί ή επαγγελματικοί), καθώς και κατά προσέγγιση αριθμός τους, συνιστάται η ανάλογη περιοδικότητα της εφαρμογής. Τα ίδια στοιχεία, καθορίζουν την παράμετρο που θα χρησιμοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.
Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Clemic Services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO και HACCP.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απώθησης παραδίδεται ανάλογο πιστοποιητικό, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και πρακτικές συμβουλές για την πρόληψη της επανεμφάνισής τους.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Clemic Services, με την πολύχρονη τεχνική εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση για την απώθηση εμφάνισης των ανεπιθύμητων επισκεπτών, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα, σε χώρους όπως:

-Μονοκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Καταστήματα
-Σχολεία
-Παιδικοί σταθμοί
-Νοσοκομεία
-Χώροι ομαδικής διαβίωσης
-Επιχειρήσεις παντώς τύπου

Πληροφορίες

Για την απώθηση πτηνών, ερπετών κά, ή περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Clemic Services
Τηλ.: 211 10 10 100

Clemic Services – εταιρεία του Ομίλου Clemic

Η εφαρμογή αφορά σε δημιουργία ζωνης 30-40 μέτρων

Τestimonials: Μαρτυρίες πελατών μας

Γνωρίζοντας ότι τα περιττώματά των περιστεριών προκαλούν ζημιές σε περβάζια, μπαλκόνια και σκεπές  εξαιτίας της έντονης διαβρωτικής και όξινης δράσης τους, πέραν φυσικά του πρωτεύοντος ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να είναι φορείς  εγκεφαλίτιδας, τσιμπουριών, ψείρες και άλλα παράσιτα, προσπάθησα να τα απωθήσω με αυτοσχέδιους μεθόδους… Το αποτέλεσμα, δεν ήταν φυσικά το αναμενόμενο. Έτσι λοιπόν απευθύνθηκα στους ειδικούς, ώστε να μην προβληματιστώ ξανά για κάτι τέτοιο… Ο σύμβουλος της εταιρίας Clemic, μου πρότεινε να επιλέξω μέσα από μία σειρά προτάσεων, και αυτό έκανα! Επιτέλους δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί κανένα πρόβλημα! Συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την εταιρία Clemic Services!

Αθανάσιος Τ. – ενοικιαστής διαμερίσματος

Ευχαριστώ πολύ την Clemic Services, για τα αποτελεσματικά μέσα που χρησιμοποίησε ώστε να σταματήσει τόσο το ασταμάτητο καθάρισμα των κουτσουλιών στο μπαλκόνι μου και στα περβάζια μου. Αντιλαμβάνεστε την ανησυχία μου, δεδομένου ότι τα παιδιά μου που είναι σε μικρή ηλικία, ασυναίσθητα πλησίαζαν τις περιοχές αυτές με κίνδυνο να τους μεταδώσουν μία σειρά από μυκητώδεις μολύνσεις και ασθένειες… Απαλλάχτηκα μια και καλή από το πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Αγγελική Ρ. – ιδιοκτήτρια διαμερίσματος

Κάθε μέρα στην είσοδο του κατάστηματός μου, έβρισκα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, περιττώματα πτηνών τα οποία φυσικά πέραν της αντιεμπορικής εικόνας που “έδινε” το οπτικό αποτέλεσμα, ήταν πια και θέμα υγιεινής. Με τις συμβουλές του πολύ ενημερωμένου συνεργείου της Clemic Services, βρήκα την λύση να τοποθετήσω ακίδες στο στέγαστρο της εισόδου μου και το πρόβλημα λύθηκε δια μαγείας! Η συνεργασία μου ήταν εξαιρετική, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας, όσο φυσικά και στο οικονομικό!

Ιωάννα Μ. – έμπορος ρούχων

Η εμφάνιση ενός μικρού στον κήπο μου, ενώ θεωρητικά ήταν αντιληπτό, με έκανε να παγώσω και να σκεφτώ τον καλύτερο τρόπο ώστε να απαλλαγώ μία και καλή από την παρουσία οποιουδήποτε ερπετού μικρού ή μεγάλου. Αμέσως απευθύνθηκα στην εταιρία Clemic, που συνεργάζομαι εδώ και χρόνια για θέματα θέρμανσης και άλλων… Η λύση που μου πρότειναν ήταν εξαιρετική! Μου εγκατέστησαν μία εξαιρετική συσκευή υπερήχων και μαζί με κάποια άλλες εφαρμογές έδωσαν άριστη και οικονομική λύση στο πρόβλημα που είχα! Ο όμιλος Clemic, τελικά αποτελεί εγγύηση για πάρα πολλά θέματα διαχείρισης και συντήρησης κατοικιών. Τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία μας!

Φώτης Σ. – ιδιοκτήτης μονοκατοικίας

απώθηση ζώων

Διαβάστε εδώ

Please wait...