211.10.10.100
κοινόχρηστα

κοινόχρηστα: έκδοση κοινόχρηστων δαπανών

κοινόχρηστα
κοινόχρηστα
κοινόχρηστα
κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα:

Το σύστημα εκτύπωσης κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας που εφαρμόζει η Clemic Services A.E είναι απλό, αναλυτικό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση των τελικών ποσών.

Τα κοινόχρηστα πλέον, μπορούν να εκδοθούν με δύο τρόπους:

 

Α. ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

1. Έκδοση-Εκτύπωση των κοινοχρήστων σας, στην εταιρία μας (δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα και δύο εξοφλητικές αποδείξεις , μία για τον ένοικο και μία για τον ιδιοκτήτη).

2. Αποστολή των κοινοχρήστων, εντός δύο εργασίμων ημερών στην πολυκατοικία σας με διανομέα της εταιρίας μας.

3. Υποβολή των εξόδων σας στην εταιρία μας. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να υποβάλετε τα κοινόχρηστα σας έξοδα, γρήγορα και απλά με όποιον τρόπο σας είναι πιο εύχρηστος:
– τηλεφωνικώς στο 211.10.10.100
– μέσω FAX στο 210.80.27.444
– με e-mail στο knx@clemic.gr

 

B. ONLINE ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Εφαρμογή που διαθέτει αποκλειστικά η εταιρία μας από το 2006! Εξασφαλίζει την αμεσότητα και ταχύτητα για τον διαχειριστή στην εκτύπωση των κοινοχρήστων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την σχετική κατηγορία (online κοινόχρηστα) που θα βρείτε στο κεντρικό menu.

κοινόχρηστα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία, προκειμένου να σας στείλουμε εγγράφως την προσφορά μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΤΙΡΙΟΥ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αν, η επιλογή σας στις κατηγορίες "Τύπος θέρμανσης" και "Τύπος καυσίμου" είναι η ένδειξη "άλλο" παρακαλώ διευκρινίστε, καθώς επίσης ενημερώστε μας και για οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα που αφορά τα κοινόχρηστα έξοδα, ώστε να υπολογίσουμε με ακρίβεια την οικονομική μας προσφορά.

Please wait...
κοινόχρηστα